top of page

Enern Oppdal

 

Enern Oppdal arrangerer tre arrangement i løpet av året.

Oppdal Sykkelfestival (august)

Oppdal Fjellmaraton (august)

Enern Oppdal har invitert folk til Oppdal på sine arrangement siden 2007. Fokuset har alltid vært å legge til rette for arrangement for bredden. Våre arrangement skal være like attraktive for den beste som nybegynneren.  Vi ønsker å sette fokus på mosjon og folkehelse, og våre arrangement skal være motiverende treningsmål.  

Parallelt er det sentralt for oss å bidra til at våre arrangementer setter minst mulig miljøavtrykk i den fantastiske oppdalsnaturen. Våre arrangement skal ikke gå på bekostning av natur og miljø, derfor forsøker vi å tilrettelegge minst mulig av løyper og traseer for våre arrangement. Deltakerne våre får servert ekte og rå natur. 

 

Det er lokale idrettslag- og klubber som eier og drifter hvert enkelt arrangement. Henholdsvis IL Snøhetta, Oppdal Klatre- og Fjellsportklubb og Oppdal Sykkelklubb.

 

Siden oppstarten i 2007 har arrangementene generert 3 millioner tilbake til de lokale klubbkassene. Deltakelse i en av våre arrangement vil derfor direkte støtte opp under lokale lag og organisasjoner, og deres aktivitet og rekrutteringsarbeid gjennom året.


For jevnlige oppdateringer om Enern-arrangementene, følg oss på Facebook og Instagram. Sørg også for at du får våre nyhetsbrev!

 

Vi holder til i det splitter nye Krux Oppdal innovasjonssenter i sentrum.

 

Kontakt oss gjerne:

Margrete Vognild Blokhus - arrangementsleder Oppdal fjellmaraton 
info@enern.com / 950 22 478

Mari Kvarberg Erdal - arrangementsleder Oppdal sykkelfestival

info@enern.com / 406 27 466 

bottom of page