Enern Oppdal

 

Enern Oppdal arrangerer tre arrangement i løpet av året.

Skienern (april)

Sykkelenern (august)

Oppdal Fjellmaraton (august)

Tre helt ulike idrettsgrener basert på kondisjonsidrett og grunnleggende ferdigheter.  Våre arrangement skal være like attraktive for eliten som nybegynneren.  Vi ønsker å sette fokus på mosjon og folkehelse, og våre arrangement skal være motiverende treningsmål.  

Parallelt er det sentralt for oss å bidra til at våre arrangementer setter minst mulig miljøavtrykk i den fantastiske oppdalsnaturen. Våre arrangement skal ikke gå på bekostning av natur og miljø, derfor forsøker vi å tilrettelegge minst mulig av løyper og traseer for våre arrangement. Deltakerne våre får servert ekte og rå natur. 

 

Det er lokale idrettslag- og klubber som eier og drifter hvert enkelt arrangement. Henholdsvis IL Snøhetta, Oppdal Klatre- og Fjellsportklubb og Oppdal Sykkelklubb.

 

Siden oppstarten i 2007 har arrangementene generert 3 millioner tilbake til de lokale klubbkassene. Deltakelse i en av våre arrangement vil derfor direkte støtte opp under lokale lag og organisasjoner, og deres aktivitet og rekrutteringsarbeid gjennom året.


For jevnlige oppdateringer om Enern-arrangementene, følg oss på Facebook og Instagram. Sørg også for at du får våre nyhetsbrev!

 

Vi har kontor på Postgården i Oppdal sentrum.

 

Kontakt oss gjerne:

Margrete Vognild Blokhus - prosjektleder i Enern
info@enern.com / 950 22 478

Nyhetsbrev 

Meldt deg på vårt nyhetsbrev å få en påminnelse om kommende arrangement,  teknikktips, sporty happenings ol... 

Enern Oppdal
O. Skasliens veg 1
7340 Oppdal

Telefon: 950 22 478
Email: info@enern.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2019