top of page

Blir det Oppdal fjellmaraton?


Vi jobber for å kunne gjennomføre årets fjellmaraton. Forsiktig optimisme preger løpskomiteen, og vi jobber nå med en todeling av arrangementet.


Det kommer naturligvis mange henvendelser på hvorvidt Oppdal fjellmaraton blir arrangert - eller ikke. Vi har siden 12. mars fulgt utviklingen nøye, og vil fortsette å følge nasjonale råd og smittevernregler.


Frem til 1. september er arrangement over 500 deltakere ikke tillatt, samtidig som signalene er at samfunnet skal åpnes gradvis og med dette håp om at arrangement for 200-500 deltakere i løpet av sommeren blir tillatt.


Derfor har vi i samråd med kommuneoverlegen i Oppdal besluttet å dele arrangementet i to. Det vil si at 42 km og 11 km gjennomføres lørdag 29. august, mens 22 km gjennomføres søndag 30. august.


Vi forstår at for enkelte av deltakerne som allerede har meldt seg på 22 km, kan dette by på utfordringer. Vi beklager dette. Disse har full rett til refusjon av betalt påmeldingsavgift, ta kontakt med Enern Oppdal.


Planleggingen har vi stort fokus på smittevern og begrense antall deltakere på buss, startpunkt og i målområdet. Andre tiltak vi setter inn er blant annet at det ikke serveres mat i løypa, dusj/garderober tilbys ikke og det er ikke tillatt å oppholde seg i målområdet etter målgang.


Det er VIKTIG å påpeke at det kan bli endringer (både positive og negative) frem mot arrangementet, og som deltaker har du rett til 100% refusjon dersom vi ser oss nødt til avlyse.


Vi lover å informere alle våre deltakere NØYE og DETALJERT i tiden fremover. Dessverre kan vi ikke gi en full garanti for at det faktisk blir arrangement - men vi håper inderlig vi ser dere på startstreken 29. og 30. august!

Comentarios


bottom of page