top of page

Marit Bjørgen kickstarter løpshelga

Oppdatert: 18. aug.

Vi er så heldige å få langrennsdronninga på besøk under årets Oppdal Fjellmaraton. Få med deg foredraget fredag 25. august, på samme sted som du henter startnummeret ditt.

Fra scenen i Oppdal kulturhus vil Marit Bjørgen fortelle om treningsmetodene som tok henne fra Rognes til verdenstoppen. Foredraget er basert på hennes bok «Marits metode» fra 2022, hvor hun deler alt hun har lært om trening og prestasjoner.


Hvordan har hun blitt en helt unik toppidrettsutøver, og hvordan kan vi som mosjonister bli bedre? I foredraget tar hun oss med på reisen fra barndommen til å bli tidenes vinterolympier, og hvordan hver puslespillbrikke skaper den komplette idrettsutøveren.


Sammen med Marit kommer også tidligere landslagsutøver Guro Strøm Solli som har skrevet doktorgrad om Marits treningsregime.


I foredraget vil hun utdype hva forskningen sier om Marits erfaringer og metoder. Og hvordan disse kan passe treningshverdagen til en mosjonist. Enten det er om fysisk eller mental trening, om planlegging, progresjon, evne til å prestere når det gjelder, hvile og å sette sammen brikkene slik at det passer for deg, ditt liv og dine ferdigheter.


Marit og Guro går på scenen kl. 19:00 i Oppdal Kulturhus.


Ingen påmelding – foredraget er åpent og gratis for alle våre deltakere, samt andre interesserte! Dette takket være vår hovedsamarbeidspartner SpareBank 1 SMN.


bottom of page