top of page

Gjennomløping i maratontraseenVil du bli kjent med løypa før løpsdag? Bli med oss på ei trivelig gjennomløping og ei god treningsøkt i traseen til Oppdal Fjellmaraton.


Det er den 31. august det gjelder, men om du er nysgjerrig på løypa og ønsker å bli bedre kjent med terrenget du skal løpe i - oppfordrer vi deg til å bli med på gjennomløping i traseen. I samarbeid med 7Blåner/VPG setter vi opp to datoer for dette:


- 30. juni

- 18. august


Vi vil da løpe traseen til Dynafit 22 km (kart) fra Skaret og helt ned til Oppdal sentrum. Turen vil gi deg et godt innblikk i de herlige utfordringene som venter deg på løpsdag - vi passerer det høyste punktet i traseen, de bratte nedoverløpingene fra Stensesbruna, den morsomme kryssinga av Vekveselva og ikke minst den beryktede monsterbakken opp mot Vålåstadhåmmåren.


Vi deler gruppa inn etter kondisjonsnivå og ønsket tempo. Estimert tidsbruk på gjennomløpingen er fra 3-6 timer. Husk at vi er høyt til fjells, alle må ha med en god sekk å løpe med. Denne med klær etter vær, drikke og mat. Vi tar pauser underveis.


Dersom været skulle bli for dårlig for å komme seg til langt fjells, tilpasser vi turen med fortsatt utgangspunkt i traseen til Oppdal Fjellmaraton.


Vi tar taxi/buss fra Oppdal sentrum og ut til startpunkt i Skaret. Oppmøte ved Oppdal Skysstasjon kl. 10.00. Påmelding kr 100.


Frist for påmelding 27. juni (for gjennomløping 30. juni) og 15. august (for gjennomløping 18. august).PÅMELDING GJENNOMLØPING 30. JUNI - KLIKK HER.


PÅMELDING GJENNOMLØPING 18. AUGUST - KLIKK HER. 

For flere spørsmål - ta gjerne kontakt:

Margrete Vognild Blokhus,

info@enern.com / 95 02 24 78

bottom of page