top of page

Heiagjengen kan følge deg hele løpet



RaceOne er Oppdal Fjellmaraton sin offisielle arrangements-app. Appen gir både deltaker og publikum oppdatert informasjon før, under og etter løpet.


RaceOne livetracker ditt løp slik at heiagjengen din kan følge deg underveis i løpet. Samtidig får du en egen film fra ditt løp når du er kommet i mål. Vi har kamera underveis i løypa som gir deg høydepunktene fra ditt løp! Det eneste du må gjøre er å laste ned appen og registrere deg som deltaker på Oppdal Fjellmaraton.


I RaceOne har vi samlet all viktig informasjon om løpet. Så snart du har registrert i appen at du er deltaker blir det mulig for familie og venner å følge deg gjennom RaceOne-appen på sin mobil.

Med RaceOne øker du opplevelsen gjennom at du deler din posisjon med dine følgere under hele løpet. I appen kan du få motiverende heia-rop som hjelper deg hele veien til mål, bilder fra løypen og heiagjengen øker spenningen og forlenger minnene fra løpet. Husk også å følge andre du kjenner og sammenlign resultatene.


Vi oppfordrer alle våre deltakere til å ta i bruk RaceONE!

Her er tjenestene appen tilbyr:

– Live-tracking – Følg din deltaker gjennom hele løypa – Push-varsler med viktig informasjon i forkant av løpet – Offisielle resultater via push-varsel til din mobiltelefon. – Sosiale funksjoner hvor en kan dele bilder og filmer og chatte direkte med medløpere og publikum.




bottom of page