top of page

Oppdal fjellmaraton avlyses


Det er med tungt hjerte vi nå meddeler at Oppdal fjellmaraton 2020 avlyses. Etter regjeringens oppdaterte smittevernregler- og råd fredag 7. august, ble det besluttet at det ikke er forsvarlig å gjennomføre årets arrangement. Smittetallet er på vei opp, og i stedet for å fortsette åpningen av samfunnet, setter myndighetene nå bremsene på. Til tross for at vi nøye har planlagt et arrangement hvor vi ikke fysisk samler flere enn 100-150 deltakere samtidig, mener vi likevel det er riktig å avlyse Oppdal fjellmaraton. Som arrangør har vi et samfunnsansvar og ønsker å bidra til å redusere risiko for smitte i samfunnet, ikke øke. Allerede i april ble det opprettet dialog med kommuneoverlegen i Oppdal, og vi har hatt et godt og tett samarbeid underveis i planleggingen, samt beslutningen om å avlyse. Terskelen for å avlyse har vært knyttet opp mot gjeldende smittesituasjon, hvilket har vært løpende kommunisert. Vi håper dere har forståelse for at avlysning er det eneste riktige nå.

 

Interessen rundt årets Oppdal fjellmaraton har vært enorm. Vi har fulle distanser og ventelister. Som arrangør er vi utrolig takknemlig for dette! Og for bare ei drøy uke siden hadde vi stor tro på at vi kunne fyre av startskuddet 29. - 30. august. Vi håper at DU ønsker å delta i 2021, og holder av datoen 28. august! Som deltaker får du 3 valg: – Utsette deltakelse til 2021 – Valgfri donasjon – 100% refusjon Ved å velge valgfri donasjon bidrar du med å støtte jobben vi har gjort, og til at vi kan forberede og levere et knallgodt arrangement i 2021. ORDNING MED UTSETTELSE OG REFUSJON KOMMER SNARLIG! Når det praktiske er på plass med ordningen (så raskt som mulig) vil du få en epost fra EQ Timing. Du har da én måneds frist på å svare på denne.

 

Som et plaster på såret til dere alle har vi bestemt å merke 22 km-løypa og tilby “åpen løype” fra fredag 28. til søndag 30. august. Opplev løypa, kos deg i løypa - og konkurrer mot deg selv eller naboen. Vi kommer tilbake med mer informasjon om dette også snart! Til slutt en oppfordring til dere alle. Fortsett den gode treningen og sett dere motiverende treningsmål! Bidra til å redusere smitten slik at samfunnet - både kort og lang sikt, kan åpne igjen. Vi håper å se dere ALLE på startstreken i 2021!

Med vennlig, vemodig hilsen fra løpsleder Margrete og hele funksjonærstaben

bottom of page