top of page

Er Oppdal fjellmaraton ditt 2021-mål?

Oppdatert: 13. jan. 2021I så fall bør du følge med i disse dager. 15. januar åpner påmeldingen og du kan sikre deg en plass på et av Norges beste fjelløp.


Lørdag 28. august går startskuddet for den sjuende utgaven av Oppdal fjellmaraton. Da sender vi våre deltakere ut til en uforglemmelig fjellopplevelse. Langs dyretråkk og fortidens ferdselsårer, opp og ned fjell, over elver og bekker, myk lyng og evig stein. Vår maratonløype vil sitte i beina og hodet lenge etter målgang. På den gode måten.


Det vi kanskje er mest stolte av er bredden av deltakere til start. Oppdal fjellmaraton samler eliten, vennegjengene, familien og nybegynnerne. Velg mellom våre tre distanser:


  • 42 kilometer - 300 plasser

  • 22 kilometer - 800 plasser

  • 11 kilometer - 300 plasser

* Det er 18-års aldersgrense på 42 km og 22 km.


Og det er ingen grunn til å vente med å sikre seg deltakelse til årets arrangement. Vi forventer at Oppdal fjellmaraton blir fulltegnet.


Det siste året har lært oss at det meste er uforutsigbart. Vi som arrangører har likevel stor tro på at en gjennomføring av Oppdal fjellmaraton 2021, vil la seg gjøre. Vi skal levere et trygt og godt arrangement til alle våre deltakere – tilpasset gjeldende smitteverntiltak.


Som i 2020 garanterer vi full refusjon av deltakeravgiften dersom vi måtte avlyse på grunn av Covid-19.


Link til påmeldingen offentliggjøres fredag kl. 09.00 på vår nettside.


Vi sees på startstreken i Oppdal 28. august!
bottom of page