top of page

Vi er klare for sykkelfestival - påmeldingen åpner 5. mai

Oppdatert: 2. jun. 2021

Oppdal sykkefestival er for deg som er gira på en helg fylt med ivrige sykkelfolk, lommekjente guider, lokalmat på grillen, utfordringer og opplevelser på sykkelen!


Oppdal har mange muligheter for den sykkelinteresserte. Enten du foretrekker singletracks over tregrensen eller raske tråkk i kupert terreng. Våre lommekjente guider vil vise deg noe av det beste Oppdal har å by på.


I 2020 var det første året vi arrangerte sykkelfestival i samarbeid med Oppdal stisykkelcamp. Ta gjerne en smugtitt på hvor mye vi koste oss da!Oppdal sykkelfestival har turer fordelt på tre kategorier:

  • Stisykling (fulldempet)

  • El-stisykkel (fulldempet)

  • Grus-/terrengsykling (halvdempet)

Gjennom helgen deler vi oss i mindre turgrupper, du velger selv hvilken og hvor stor utfordring du ønsker. I forkant av festivalen vil du få tilsendt et eget påmeldingsskjema hvor du velger dine preferanser.Covid-19

Vi følger smittesituasjonen nøye og gjennomfører nødvendige tiltak for et trygt arrangement. Blant annet vil vi fordele turene (og andre aktiviteter) i forkant, slik at vi unngår å samle store grupper på ett sted. Dersom vi ikke kan gjennomføre Oppdal stisykkelfestival som følger av covid-19 vil deltakeren få to alternativer:

1. Full refusjon av festivalpass

2. Overføre festivalpasset til 2022


Påmeldingen åpner 5. mai, kl 12.00!


Vi forventer stor pågang ved påmelding, vent derfor ikke for lenge med å bestemme deg.Vi foreslår at du begynner å glede deg til Oppdal sykkelfestival - det gjør i alle fall vi!

bottom of page