top of page

Bli kjAPPere i sommer


Beregn maratonfarten din og få system på treningen i sommer. Som deltaker av Oppdal fjellmaraton 2020 får du nå tilbud om premium tilgang til treningsappen Myworkout GO.


Myworkout GO er basert på verdenskjent forskning fra det Nobelprisvinnende medisinske fakultet ved NTNU i Trondheim, og har over 60 000 registrerte brukere. Nå får du mulighet til å prøve ut appen gratis frem til arrangementshelga 29. - 30. august. Dette får du gjennom å benytte appen:

  • Vitenskapelig måling av kondisjon og biologisk alder

  • Veiledning til effektiv helsefremmende trening


Hva gjør appen?

Myworkout GO trenger kun 34 minutter på å kalkulere din biologiske alder, som er én av de viktigste målene vi har på fysisk helse i dag. Med utgangspunkt i ditt maksimale

oksygenopptak regner appen ut din biologiske alder.


Dette tallet sier noe om hvilken risiko du har for livsstilssykdommer på bakgrunn av gjennomsnittet i den norske befolkningen. En lavere biologisk alder innebærer blant annet lavere risiko for hjerte- og karsykdommer, og livsstilsykdommer som overvekt, høyt blodtrykk, høyt kolesterol, redusert sirkulasjon og aldersdiabetes.


Finn ut hvor raskt du løper maraton

Har du planer om å gjennomføre Oppdal fjellmaraton og lurer på hvilken tid du kan klare å få til?


Ved å teste ditt maksimale oksygenopptak (VO2max) med Myworkout GO kan du få et estimat på hvilken tid du vil løpe forskjellige distanser på.


Se hvordan her.


Hvordan får jeg tilgang?

Allerede påmeldte deltakere vil få en epost med en lenke som tar deg til nedlastingssiden av appen som knytter deg til Enern Oppdal.


Dersom du ikke er påmeldt, men har planer om å gjøre det vil du få lenken tilsendt i påmeldingsbekreftelsen. Hver lenke er unik og kan ikke benyttes av flere. Din treningsdata vil være synlig for bare deg. Den er ikke tilgjengelig for organisasjonen eller andre deltagere.


Hvordan bruker jeg appen?

  • Du kan bruke Myworkout GO appen til å gjennomføre treninger som ligger anbefalt i appen. Velg den du ønsker og trykk start. Når økten er over vil du kunne evaluere din aktivitet og regne ut din biologiske alder.

  • Du kan etterregistrere treninger i Myworkout GO appen.

  • Du kan koble til din Garmin-, Fitbit- og Polar-konto slik at disse treningsøktene automatisk blir synkronisert til Myworkout-kontoen din.

  • I aktivitetshjulet vil du ha full oversikt over alt du har gjort. Her kan du legge til det du ikke har registrert direkte i appen og du kan se hvor mye aktivitet du mangler for å fylle hjulet ditt.

  • Det er mulig å opprette egne konkurransesegment internt i Enern-gruppa. Da oppretter du en konkurranse og inviterer andre brukere med deg (f.eks hvem er raskest opp Dynafit-bakken i sommer).

  • Du får 1 poeng per treningsminutt som registreres i Myworkout GO. For at du skal få god effekt må du trene i høy nok intensitet lenge nok til at hjertet får effektiv trening. 4x4-intervaller bidrar til effektiv trening, derfor får du 4 poeng for hvert minutt av dragene i en 4x4-økt registrert med Myworkout GO.


Hva kan jeg registrere som trening?

All trening kan registreres. Hvis kategorien for treningen du har gjennomført mangler kan

du enten bruke aktivitetsmåler-funksjonen eller etterregistrere og fortelle hva slags

aktivitet du har gjort.


Etter du har fullført Oppdal fjellmaraton vil du få tilbud om å forlenge brukertilgangen til Myworkout GO.


Her finner du nyttig info og gode tips om Myworkout GO.


Skulle du ha problemer med å laste ned appen eller trenger hjelp i bruken av den, taPå leting etter et godt treningsprogram frem til Oppdal fjellmaraton?
Comments


bottom of page