Program

Vi gleder oss enda mer til sykkelfestivalen i år, nettopp fordi vi vi hadde en fantastisk helg i fjor! Bli med på Oppdal sykkelfestival, en hel helg fylt med hyggelige og ivrige sykkelfolk, dyktige guider, lokalmat på grillen, utfordringer og opplevelser på sykkelen. 

Festivalområdet er midt i Oppdal sentrum, hvor det er sykkelavstand til det meste - blant annet turer, mat, overnatting og sykkelutstyr. Likevel vil flere av turene i løpet av helgen kreve noe bilkjøring, dette kommer vi tilbake til. Festivalområdet er på toget utenfor Mathallen i Oppdal. Like i nærheten vil det bli mulig for både sykkelvask og testing av neste års sykler fra utvalgte merker. 

Gjennom helgen fordeler vi oss i mindre grupper med guide slik at du får maks ut av turene. Guidene våre er lommekjente i nærmiljøet og har god erfaring med å ha med seg sykkelentusiaster på tur.

Lørdag-5133.jpg

FORELØPIG PROGRAM 2022

I forkant av Oppdal sykkelfestival vil du motta et eget skjema hvor du melder deg på turer og aktiviteter for helgen. Turgruppene blir satt opp basert på ditt ønsket nivå. Skjemaet sendes ut til påmeldte uken før (frist 8. august kl. 13.00). Her vil du også bli bedt om å melde deg på andre aktiviteter samt informere om eventuelle allergier. 

Oppmøtested alle  dager er på festivalområdet utenfor Mathallen i Oppdal. Festivalkartet finner du nederst på siden.
Se veibeskrivelse

 

Fredag, 12. august

Fredag ettermiddag sykler vi noen sentrumsnærer turer for å kick-starte sykkelhelgen! Det vil også bli mulig å delta på mekke- og teknikkurs. Sykkelturene avsluttes med felles middag for de sultne og sosiale.  

 

17.00 Festivalområdet og registreringen åpner

17.00 Sykkeldemo åpner

18.00 Avreise kveldsturer og kurs (oppmøte senest kl 17.30)

19.00 VPG stenger

20.00 Afterbike

 

Lørdag, 13. august

Samme møteplass som på fredagen, men nå blir vi ute hele dagen. Husk å ha med nok energi og vann i sekken. Under turene tar vi pauser når gruppen føler for det eller når guiden sier ifra. Enkelte turer krever bil, dette er organisert og avtalt på forhånd. 

08.30 Sykkeldemo åpner

09.00 Avreise turer (oppmøte senest 08.45)

17.00 Afterbike, grilling og quiz

 

Shuttling og heisbasert sykling vil bli en mulighet (mot ekstra betaling).

 

Søndag, 14. august

Vi gjentar rent praktisk morgenrutinen fra lørdagen. Sannsynligvis sykler du med en ny guide og på nye stier. Dagen blir litt kortere, men du trenger sikkert å fylle på med mye energi fra lørdagens tur.

 

Hvis du har et tidspunkt du må være tilbake, f.eks. skal nå et tog eller må reise til en bestemt tid, si ifra senest søndag morgen eller spør festivalstaben i løpet av helgen.

 

09.00 Sykkeldemo åpner

10.00 Avreise turer (oppmøte senest 09.45)

13.00/15.00 Turer avsluttes

 

Shuttling og heisbasert sykling vil bli en mulighet (mot ekstra betaling).