top of page

Maraton for de minste og Barnas Superdag

Oppdatert: 22. aug. 2023

En skal tidlig krøkes og derfor inviterer vi alle barn mellom 2 - 10 år til Oppdal Mini-maraton 26. august.


Dette er første gang Mini-maraton arrangeres, og det hele skjer ved Oppdal kulturhus. Her merkes to rundløyper; en kort og en lang. Start på sørsiden av kulturhuset, videre rundt skoleanlegget og deretter målgang på samme sted som de øvrige distansene på Oppdal Fjellmaraton.

Påmelding er gratis, men krever registrering. Dette gjøres ved Oppdal kulturhus fra kl. 13:00 lørdag. Under registreringen får barna tildelt startnummer og de vil få utdelt t-skjorter.


Fra kl. 13.00 blir det en rekke aktiviteter for hele familien. Det blir potetløp for store og små hvor man kan vinne flotte premier, lykkehjul med gevinster til de som har lykken med seg, og det blir muligheter for å teste skuddfoten i fortballdart.

Fra kl. 13:45 er det felles oppvarming til mini-maraton, før startskuddet går kl. 14:00. I løypa kan barnet ha med seg kun én person som følge.


På Mini-maraton er det en filosofi som gjelder - det viktigste er å delta (og å få premie). Det blir smoothie og medaljer til alle i mål, her alle vinnere og derfor ingen tidtaking.


Bonuspremie

Etter målgang er det gratis kino for barna kl. 16:00 i Oppdal kulturhus, hvor barna skal se filmen "Skolen med de magiske dyrene". Billetter til kinoen reserveres her:


Er barnet ditt over 10 år? Hva med å prøve 11 km-distansen sammen som familie? Se mer her.


Det er Vitnett, Neas, Aktiv Eiendom og Oppdalsbanken som sponser årets Mini-maraton.


Kart lang løype:Kart kort løype:bottom of page