Lørdag-5230.jpg
_S8A5852_edited.jpg
OppdalSykkelfestival (1).png

Oppdal

sykkelfestival

12. - 14. august 2022
 

Er du gira på rå natur og rause opplevelser, med en stor dose trivelig sykkelsnakk? Da er Oppdal sykkelfestival noe for deg.

Oppdal ligger mellom Dovrefjell i sør og Trollheimen i nord, og tilbyr enorme muligheter for deg som liker å sykle i terrenget. Tett på naturen med opplevelse i hvert tråkk. Oppdal sykkelfestival tar deg med på turer med lokalkjente og erfarne guider i et av landets beste områder for sti- og terrengsykling.  

 

Den nye festivalen er et samarbeid mellom Enern Oppdal, Oppdal sykkelklubb og Oppdal stisykkelcamp. 

Oppdal sykkelfestival har fokus høy trivelsesfaktor og lav terskel for å delta.

Vi foreslår at du begynner å glede deg til august!

Oppdal Sykkelfestival 2020

Oppdal Sykkelfestival 2020

Spill video

STISYKLING

Dette er gruppen for deg som har fulldempet sykkel og som digger utfordringer og lek på smale stier. Sammen med denne gjengen vil du utforske noen av de beste stiene i Oppdal. Om du er fersk eller erfaren stisyklist vil vi finne turer som passer nettopp ditt nivå.

 

I forkant av sykkelfestivalen vil du selv velge ønsket nivå for helgen. Vi deler inn i mindre grupper slik at du får maks ut av turen. Guidene våre er lommekjente i nærmiljøet og har lang erfaring med å ha med seg sykkelentusiaster på tur.

 

Her blir det god stemning og store sykkelopplevelser!

EL-STISYKLING

Har du fulldempet el-stisykkel? Med litt ekstra påfyll av energi i sykkelmotoren kommer du kanskje hakket lenger, bruker mindre krefter oppover og kan pøse på litt ekstra nedover. Turene med el-stisykkel kan være like tekniske som stiturene, men er som regel lenger.

 

Vi deler inn i mindre turgurupper, basert på ditt valgte nivå, og utforsker et utvalg fege stier! 

 

Har du ikke testet el-stisykkel kan det være lurt å booke en demosykkel (rolig nå, vi sender ut info når det er mulig å booke) og bli med på en tur. Garantert en ny og bra opplevelse. 

Har du fått med deg?
Lørdag-5133.jpg

TAKK TIL VÅRE SPONSORER!

image.png
image.png
DYNAFIT_Joined_Logo_2020_pos_L_377x307.p